Velkommen til feriefonden

Opdatering af brugerdatabase Feriefondens brugerdatabase opdateres ca. 3 gange årligt. Derfor kan der gå op til 4 måneder fra du tiltræder ved Silkeborg Kommune og til du får adgang til feriefondens bookingsystem. Vi har senest opdateret brugerdatabasen med ansatte pr. 31. august 2023. Næste opdatering forventes foretaget primo januar 2024 - i god tid før vi åbner for oprettelse af lodder til sæsonen 2024/25.

Kodelås
Feriefonden er ved at overgå til kodelås på alle feriefaciliteterne. Vi stopper derfor snart med at udsende nøgler. Du vil i stedet - i din bookingbekræftelse - modtage en unik låsekode. Koden er kun aktiv i din lejeperiode. Du kan læse mere herom i det materiale, som du får sammen med din bookingbekræftelse. HUSK at din mailadresse skal være ajour. 

Uhævede Feriepenge fra 2021/22 eller tidligere
Hvis du mener, at have uhævede feriepenge tilgode ved Silkeborg Kommunes Feriefond for ferie, som du har afholdt før 31/12 2022, så skal du sende en mail til feriefonden@silkeborg.dk. Vi sender dig herefter vejledning og ansøgningsskema.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit fornavn og dit DR-nummer (kun de 5 tal)
Navn
Tjenestenr./ kode
Første gang du logger ind, er kodeordet dit Tjenestenummer. Vi anbefaler du efterfølgende ændre din kode.

Login problemer?

Hvis du er oprettet som bruger af bookingsystemet, og har problemer med at logge på kan du bruge "Klik her hvis du har glemt din kode", som du finder lige under "Log ind"-knappen.


OBS: Fra du tiltræder, og til du bliver oprettet som bruger af Silkeborg Kommunes Feriefond, kan der gå op til 3-4 måneder. Vi håber på din tålmodighed og forståelse herfor, idet vi ikke har kapacitet til manuel oprettelse af nyansatte.

Kontakt:

Mail: feriefonden@silkeborg.dk
Telefon 2228 9292 (Bookingchef)