Velkommen til feriefonden

Der er nu åben for booking i sæsonen 2024/25
Lodtrækningen er overstået, og alle har fået mails herom - tjek evt. "Mine bookinger" på "Min side", hvis du er i tvivl.
Vi har derfor åbnet for almindelig booking i den kommende sæson.

Kodelås
Feriefonden er nu overgået til kodelås på alle feriefaciliteterne. Vi sender derfor ikke længere nøgler. I din bookingbekræftelse står en unik låsekode. Koden er kun aktiv i din lejeperiode. Du kan læse mere herom i det materiale, som du får sammen med din bookingbekræftelse. HUSK at din mailadresse skal være ajour. Du opdaterer den på "Min side", når du er logget på bookingsystemet.

Uhævede Feriepenge fra 2021/22 eller tidligere
Hvis du mener, at have uhævede feriepenge tilgode ved Silkeborg Kommunes Feriefond for ferie, som du har afholdt før 31/12 2022, så skal du sende en mail til feriefonden@silkeborg.dk. Vi sender dig herefter vejledning og ansøgningsskema.

Log ind:

Log ind ved at skrive dit fornavn og dit DR-nummer (kun de 5 tal)
Navn
Tjenestenr./ kode
Første gang du logger ind, er kodeordet dit Tjenestenummer. Vi anbefaler du efterfølgende ændre din kode.

Login problemer?

Hvis du er oprettet som bruger af bookingsystemet, og har problemer med at logge på kan du bruge "Klik her hvis du har glemt din kode", som du finder lige under "Log ind"-knappen.


OBS: Fra du tiltræder, og til du bliver oprettet som bruger af Silkeborg Kommunes Feriefond, kan der gå op til 3-4 måneder. Vi håber på din tålmodighed og forståelse herfor, idet vi ikke har kapacitet til manuel oprettelse af nyansatte. Vi opdaterer medlemsdatabasen med ansatte pr. 30. april, 31. august og 31. december hvert år.

Kontakt:

Mail: feriefonden@silkeborg.dk
Telefon 2228 9292 (Bookingchef)