Lalandia (Billund)

Der har været meget stor interesse for Feriefondens nye tilbud om at leje et luksushus til 8 personer i Lalandia i h.h.v. 3 eller 4 nætter. Der er gratis adgang til Lalandias badeland m.m. i lejeperioden - under forudsætning af, at disse er åbne. Der er allrede fuldt booket, så hvis du er interesseret, må du håbe på et afbud.

Opdatering af brugerdatabasen

Feriefondens brugerdatabase opdateres kun ca. 1 gang i kvartalet. Nyansatter kan derfor komme ud for, at der går 3-4 måneder, før man kan logge på bookingsiden. Databasen blev senest opdateret primo april 2017, så nyansatte til og med marts 2017 nu er kommet med. Næste opdatering forventes gennemført i august måned 2017.

Sommerferie 2017

Bortset fra juli måned, lejlighederne i København og huset i Lalandia, så er der stadig gode muligheder for at leje ét af vores spændende huse til en sommerferie for dig og familien. Se her på siden, hvad der er ledigt. Go' fornøjelse!
 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit navn og dit Tjeneste nummer.
  • Navn :
  • Tjenestenr./ kode :
  • Første gang du logger ind, er kodeordet dit Tjenestenummer. Vi anbefaler du efterfølgende ændre din kode.

Login problemer?

Hvis ikke du allerede er oprettet som bruger af bookingsystemet, kan du kontakte Administrationen på:

Mail: feriefonden@silkeborg.dk
eller på telefon 8970 1241

OBS: Fra du tiltræder og til du bliver oprettet som bruger af Silkeborg Kommunes Feriefond, kan der i enkelte tilfælde gå op til 3-4 måneder. Vi håber på din tålmodighed og forståelse herfor, idet vi ikke har kapacitet til manuel oprettelse af nyansatte.