Åbent for bookning i sæsonen 2019/20

Lodtrækningen er nu gennemført, og alle 705 deltagere har fået besked via mail. Det lykkedes at opfylde et ønske for 45,4% af deltagerne. Vi har nu åbnet for almindelig bookning i den kommende sæson - HUSK at weekender og miniferier i sommerhusene tidligst kan bookes 28 dage før ankomst.

Opdatering af brugerdatabasen

Feriefondens brugerdatabase opdateres kun ca. 1 gang i kvartalet. Nyansatter kan derfor komme ud for, at der går 3-4 måneder, før man kan logge på bookingsiden. Databasen blev senest opdateret primo maj 2019, så nyansatte til og med 30. april 2019 nu er kommet med. Næste opdatering forventes gennemført i medio september 2019, og medtager ansatte til og med 31. august 2019.

Manglende løntræk

Desværre er der sket en fejl i forbindelse med løntrækkene ultimo april 2019. Løntræk bliver derfor først gennemført ultimo maj 2019.
 

Log ind:

  • Log ind ved at skrive dit navn og dit Tjeneste nummer.
  • Navn :
  • Tjenestenr./ kode :
  • Første gang du logger ind, er kodeordet dit Tjenestenummer. Vi anbefaler du efterfølgende ændre din kode.

Login problemer?

Hvis du er oprettet som bruger af bookingsystemet, og har problemer med at logge på kan du kontakte Administrationen på:

Mail: feriefonden@silkeborg.dk
eller på telefon 8970 1241

OBS: Fra du tiltræder, og til du bliver oprettet som bruger af Silkeborg Kommunes Feriefond, kan der gå op til 3-4 måneder. Vi håber på din tålmodighed og forståelse herfor, idet vi ikke har kapacitet til manuel oprettelse af nyansatte.